Binnen twee werkdagen een offerte voor het adverteren op billboards in Breda in uw inbox

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend

Vraag bij MediaOfferte.nl een offerte aan voor billboards. Een billboard is een reclamemedium dat in de openbare ruimte staat, vooral langs autowegen. Het meest voorkomende formaat van een billboardadvertentie is 330 x 240 centimeter. 


Een billboard kan een vaste, maar ook een wisselende boodschap tonen. Naast 'analoge' billboards komen er ook steeds meer digitale billboards. Wilt u een offerte ontvangen voor adverteren op billboards? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Billboardreclame


Billboard is een andere benaming voor een reclamebord dat in de buitenruimte wordt geplaatst. Billboardreclame is dan ook een vorm van buitenreclame - dit als onderscheid voor reclame via print, radio, tv, internet etc. De meeste billboards zijn te vinden langs in- en uitvalswegen, maar we treffen ze ook regelmatig op drukbezochte plaatsen, zoals parkeerterreinen.


Netwerken


Er zijn verschillende netwerken van billboards die u in Nederland kunt inzetten. Deze netwerken zijn doorgaans geschikt voor het bereiken van een specifieke doelgroep. Heeft u een specifieke doelgroep voor een grotere campagne? Overweeg dan om naar de mogelijkheden van zo'n billboardpakket te kijken.


Vaste of wisselende boodschap


Een billboard kan een vaste, maar ook een wisselende boodschap tonen. Zo zijn er varianten te vinden waarbij er één adverteerder een vaste plek heeft. Daarnaast bestaan er billboards waarin verschillende uitingen worden vertoond, door middel van een zogenaamde carrousel. Naast deze 'analoge' vormen zijn er ook steeds meer digitale billboards terug te vinden in het straatbeeld.


Prijs van billboards


De prijs van een billboardcampagne varieert. Deze is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de oppervlakte en locatie van het medium en de periode van het jaar. De normale wetten van de markt gelden ook voor dit type media. Zo zijn een hoog volume en vraag en aanbod doorgaans van invloed op de prijs van reclame via billboards. 

Geef ons hierboven zoveel mogelijk informatie over de timing van uw campagne in welke plaats(en) u de campagne wilt voeren, of er nog drukwerk geregeld moet worden en evt. wat uw budget is. 

- Kies je billboard(s) op de kaart

- Klik en noteer het nummer

- Noteer de plaats(en)

- Kies je campagneweken

- Vraag een offerte aan


Is de ruimte beschikbaar? Dan ontvang je van ons direct een offerte ter akkoord!

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

VOORJAARSACTIE

Plan nu je campagne in op billboards door heel Nederland! Zolang de voorraad strekt.

€500,-

excl. btw

per 2 weken

v.a.

Het aanbod aan media is groot, wat zijn de juiste keuzes?

De adviseurs van MediaOfferte.nl kennen de hele markt en zorgen daardoor dat u altijd een offerte ontvangt met een scherpe prijs.


Misschien zet u naast billboards ook nog wel andere media in. Wilt u vrijblijvend een second opinion over uw mediastrategie? Dat kan. Neem eens contact op voor een afspraak.