BILLBOARDS

Binnen twee werkdagen een offerte voor het adverteren op billboards in Prinsenbeek of Breda in uw inbox

Vraag bij MediaOfferte.nl een offerte aan voor billboards. Een billboard is een reclamemedium dat in de openbare ruimte staat, vooral langs autowegen. Het meest voorkomende formaat van een billboardadvertentie is 240 x 330 centimeter.


Een billboard kan een vaste, maar ook een wisselende boodschap tonen. Naast 'analoge' billboards komen er ook steeds meer digitale billboards. Wilt u een offerte ontvangen voor adverteren op billboards? Vul dan hieronder uw gegevens in of vind meer informatie.


Vraag uw offerte aan voor billboards

Hoe meer informatie u hier invult, hoe beter we u kunnen helpen. Benoem bijv. de timing van uw campagne in welke plaats(en) u de campagne wilt voeren, of er nog drukwerk geregeld moet worden en evt. wat uw budget is.

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend

Wat is een billboard?

Vaste of wisselende boodschap

Een billboard kan een vaste, maar ook een wisselende boodschap tonen. Zo zijn er varianten te vinden waarbij er één adverteerder een vaste plek heeft. Daarnaast bestaan er billboards waarin verschillende uitingen worden vertoond, door middel van een zogenaamde carrousel. Naast deze 'analoge' vormen zijn er ook steeds meer digitale billboards terug te vinden in het straatbeeld.

 

Prijs van billboards

De prijs van een billboardcampagne varieert. Deze is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de oppervlakte en locatie van het medium en de periode van het jaar. De normale wetten van de markt gelden ook voor dit type media. Zo zijn een hoog volume en vraag en aanbod doorgaans van invloed op de prijs van reclame via billboards. 

Billboardreclame

Billboard is een andere benaming voor een reclamebord dat in de buitenruimte wordt geplaatst. Billboardreclame is dan ook een vorm van buitenreclame - dit als onderscheid voor reclame via print, radio, tv, internet etc. De meeste billboards zijn te vinden langs in- en uitvalswegen, maar we treffen ze ook regelmatig op drukbezochte plaatsen, zoals parkeerterreinen. 


Netwerken

Er zijn verschillende netwerken van billboards die u in Nederland kunt inzetten. Deze netwerken zijn doorgaans geschikt voor het bereiken van een specifieke doelgroep. Heeft u een specifieke doelgroep voor een grotere campagne? Overweeg dan om naar de mogelijkheden van zo'n billboardpakket te kijken. 

Het aanbod aan media is groot, wat zijn de juiste keuzes?

De adviseurs van MediaOfferte.nl kennen de hele markt en zorgen daardoor dat u altijd een offerte ontvangt met een scherpe prijs. Misschien zet u naast abrireclame ook nog wel andere media in. Wilt u vrijblijvend een second opinion over uw mediastrategie? Dat kan. Neem eens contact op voor een afspraak. 

Dave Vorstenbosch 

Wat kost adverteren eigenlijk?

Dat hangt samen met verschillende facetten. Enkele punten om rekening mee te houden zijn:

Het type adverteerder dat u bent 

Bent u een lokale adverteerder of niet, heeft u misschien een ANBI-status? In sommige gemeenten geldt een cultureel tarief, in andere gemeentes weer niet.  


Gemeentelijke kosten? 

In gemeenten waar geen concessiehouder is, dient er bij bepaalde media tijdig een vergunning te worden aangevraagd voor uw campagne. Vaak betaalt u dan zogenaamde precariobelasting.

Betaalt u per locatie of per vlak

Bij sommige media bent u verplicht om bij een campagne een gehele locatie in één keer in te kopen. Dit is steeds vaker het geval bij reclame op stations. Bij weer andere media betaalt u per bord en bij weer andere media per vlak. Het is dus belangrijk om dit van tevoren uit te zoeken.

  

Is de prijs inclusief eventueel drukwerk?

U kunt ervoor kiezen om zelf drukwerk aan te leveren, maar er is altijd een mogelijkheid om dit te laten verzorgen. Overigens geldt bij prijsstellingen ook de normale werking van de markt.

U vraagt bij ons offertes aan voor onder meer de volgende typen media

Huis-aan-huis-bladen

Dagbladen

Vraag hier uw offerte aan voor huis-aan-huis-bladen in heel Nederland

Bij MediaOfferte vraagt u een offerte aan voor zowel landelijke dagbladen als regionale dagbladen

Radio

Social media

Vraag een offerte aan voor adverteren op de radio. Zowel voor lokale als landelijke campagnes.

Bij MediaOfferte vraagt u een offerte aan voor het adverteren op sociale media.

Abri's / bushokjes

Televisie

Vraag een offerte aan voor adverteren in bushokjes, ook wel abri's genoemd. U kunt ook terecht voor een offerte op losstaande abri frames. Zowel voor landelijke als lokale campagnes.

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op tv

Driehoeksborden

Billboards

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op de driehoeksborden langs de weg. Deze vorm van adverteren is zowel landelijk als lokaal in te zetten. 

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op billboards. Zowel voor landelijke als lokale campagnes.

Bioscoopreclame

Snelwegreclame

Vraag hier uw offerte aan voor bioscoopreclame. Bioscoopreclame is zowel lokaal, regionaal als landelijk in te zetten.

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op masten langs de snelweg. Zowel digitaal als analoog adverteren is mogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We denken graag met u mee.

Copyright © 2020. All rights reserved.