Binnen twee werkdagen een offerte voor het adverteren op billboards in de plaats van uw keuze in uw inbox

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend

Vraag bij MediaOfferte.nl een offerte aan voor billboards. Een billboard is een reclamemedium dat in de openbare ruimte staat, vooral langs autowegen. Het meest voorkomende formaat van een billboardadvertentie is 330 x 240 centimeter. 


Een billboard kan een vaste, maar ook een wisselende boodschap tonen. Naast 'analoge' billboards komen er ook steeds meer digitale billboards. Wilt u een offerte ontvangen voor adverteren op billboards? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Billboardreclame


Billboard is een andere benaming voor een reclamebord dat in de buitenruimte wordt geplaatst. Billboardreclame is dan ook een vorm van buitenreclame - dit als onderscheid voor reclame via print, radio, tv, internet etc. De meeste billboards zijn te vinden langs in- en uitvalswegen, maar we treffen ze ook regelmatig op drukbezochte plaatsen, zoals parkeerterreinen.


Netwerken


Er zijn verschillende netwerken van billboards die u in Nederland kunt inzetten. Deze netwerken zijn doorgaans geschikt voor het bereiken van een specifieke doelgroep. Heeft u een specifieke doelgroep voor een grotere campagne? Overweeg dan om naar de mogelijkheden van zo'n billboardpakket te kijken.


Vaste of wisselende boodschap


Een billboard kan een vaste, maar ook een wisselende boodschap tonen. Zo zijn er varianten te vinden waarbij er één adverteerder een vaste plek heeft. Daarnaast bestaan er billboards waarin verschillende uitingen worden vertoond, door middel van een zogenaamde carrousel. Naast deze 'analoge' vormen zijn er ook steeds meer digitale billboards terug te vinden in het straatbeeld.


Prijs van billboards


De prijs van een billboardcampagne varieert. Deze is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de oppervlakte en locatie van het medium en de periode van het jaar. De normale wetten van de markt gelden ook voor dit type media. Zo zijn een hoog volume en vraag en aanbod doorgaans van invloed op de prijs van reclame via billboards. 

Geef ons hierboven zoveel mogelijk informatie over de timing van uw campagne in welke plaats(en) u de campagne wilt voeren, of er nog drukwerk geregeld moet worden en evt. wat uw budget is. 

- Kies je billboard(s) op de kaart

- Klik en noteer het nummer

- Noteer de plaats(en)

- Kies je campagneweken

- Vraag een offerte aan


Is de ruimte beschikbaar? Dan ontvang je van ons direct een offerte ter akkoord!

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

VOORJAARSACTIE

Plan nu je campagne in op billboards door heel Nederland! Zolang de voorraad strekt.

€500,-

excl. btw

per 2 weken

v.a.

Het aanbod aan media is groot, wat zijn de juiste keuzes?

De adviseurs van MediaOfferte.nl kennen de hele markt en zorgen daardoor dat u altijd een offerte ontvangt met een scherpe prijs.


Misschien zet u naast billboards ook nog wel andere media in. Wilt u vrijblijvend een second opinion over uw mediastrategie? Dat kan. Neem eens contact op voor een afspraak.  

Wat kost adverteren eigenlijk?

Dat hangt samen met verschillende facetten. Enkele punten om rekening mee te houden zijn:


Het type adverteerder dat u bent

Bent u een lokale adverteerder of niet, heeft u misschien een ANBI-status? In sommige gemeenten geldt een cultureel tarief, in andere gemeentes weer niet. 


Gemeentelijke kosten?

In gemeenten waar geen concessiehouder is, dient er bij bepaalde media tijdig een vergunning te worden aangevraagd voor uw campagne. Vaak betaalt u dan zogenaamde precariobelasting.


Betaalt u per locatie of per vlak

Bij sommige media bent u verplicht om bij een campagne een gehele locatie in één keer in te kopen. Dit is steeds vaker het geval bij reclame op stations. Bij weer andere media betaalt u per bord en bij weer andere media per vlak. Het is dus belangrijk om dit van tevoren uit te zoeken. 


Is de prijs inclusief eventueel drukwerk?

U kunt ervoor kiezen om zelf drukwerk aan te leveren, maar er is altijd een mogelijkheid om dit te laten verzorgen.


Overigens geldt bij prijsstellingen ook de normale werking van de markt.

Dagbladen

Bij MediaOfferte vraagt u een offerte aan voor zowel landelijke dagbladen als regionale dagbladen

Huis-aan-huis-bladen

Vraag hier uw offerte aan voor huis-aan-huis-bladen in heel Nederland

U vraagt bij ons offertes aan voor onder meer de volgende typen media

Postering

Vraag hier een offerte aan voor postering. Zowel landelijk als regionaal in te zetten. Daarnaast is er te selecteren op doelgroep, bijv. horeca, sport, wachtkamers of onderwijs.

Flyerdisplays

Vraag hier een offerte aan voor flyeren binnen in gebouwen. Zowel landelijk als regionaal in te zetten en te selecteren op doelgroep: bijv. horeca, sport, wachtkamers of onderwijs.

Tijdschriften / magazines

Vraag uw offerte aan voor zowel magazines gericht op consumenten als voor vakmedia

Adverteren op social media

Bij MediaOfferte vraagt u een offerte aan voor het adverteren op sociale media.

Televisie

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op tv

Radio

Vraag een offerte aan voor adverteren op de radio. Zowel voor lokale als landelijke campagnes.

Billboards

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op billboards. Zowel voor landelijke als lokale campagnes.

Abri's / bushokjes

Vraag een offerte aan voor adverteren in bushokjes, ook wel abri's genoemd. U kunt ook terecht voor een offerte op losstaande abri frames. Zowel voor landelijke als lokale campagnes.

Snelwegreclame

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op masten langs de snelweg. Zowel digitaal als analoog adverteren is mogelijk. 

Driehoeksborden

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op de driehoeksborden langs de weg. Deze vorm van adverteren is zowel landelijk als lokaal in te zetten. 

Bioscoopreclame

Vraag hier uw offerte aan voor bioscoopreclame. Bioscoopreclame is zowel lokaal, regionaal als landelijk in te zetten.